Zelenko

Najtrofejnije vozilo u klubu. 11 postolja (zasad).

Zelenko je rođen davne 2010. godine kao prerada koja je koristila motor i pogone Lade Nive 1.6. Zamišljen je kao transportno vozilo za prelazak manje zahtjevnog terena. Prvo sudjelovanje u utrci vozilo ima 2014. godine bez značajnijeg rezultata. Tada se kreće s prvim preradama - motor i pogon se prebacuju na one iz Nissan Patrol 2.8 (benzin). Slijedećih godina vozilo aktivno sudjeluje u off road okruženju našeg kraja, ali još uvijek bez rezultata. Svaki kvar ili loš rezultat vraćaju vozilo u radionu i  tjeraju na dodatne dorade.

Pravi rekonstrukcijski preokret Zelenko doživljava 2019. godine. Motor ostaje Nissan 2.8 kojeg hrani dupli Webber rasplinjač, ali velike promjene se rade na ovjesu , diferencijalima, gumama, vitlu itd. Custom ovjes, custom rađeni coil over amortizeri, hidraulički bumperi, Nissan Patrol GR diferencijali, 35x11,5x15 gume na beadlock felgama,  dva prednja vitla uz jedno zadnje, korištenje tehnologije povećanja napona na vitlu, freespool bubanj, bezbrojni radni sati i peglanje tisuća detalja počeli su donositi rezultate.

U klasama Hard i Extreme Zelenko osvaja mjesta na postolju (prva, druga, treća) i postaje prepoznatljivo vozilo gdje god se pojavi.