Klub

OFF ROAD KLUB GLOGOVINA je osnovan zašto? Očuvanje i nadogradnja vozila. Druženja. Održavanje treninga vožnje. Održavanje poligona. Sudjelovanje na utrkama u zemlji i inozemstvu...

Klub (u stvari prvo poligon) je dobio ime po biljci glog koja ukrašava veći dio poligona.

Što kaže wikipedia o glogu?

Glog (lat. Crataegus), velik i brojni rod iz porodice ružovki koji obuhvaća 380 priznatih vrsta grmova i niskih stablašica, koji narastu najviše do 15 metara.
Rastu samoniklo po rubovima šuma i polja, i u ravničarskim i u planinskim krajevima. Plod mu je crvena bobica (gloginja) koja dozrijeva u rujnu ili listopadu, jestiva je, i koristi se za izradu malrmelada, želea i kompota.
U našim krajevima poznat je bijeli (C. monogyna) i službeno još nepriznati kao posebna vrsta crveni glog (C. oxyacantha).
List i cvijet su mu ljekoviti.

Statut

statut_orkg.pdf

Članstvo

Kako postati član?

Prije svega prvo pročitati statut kako bi se upoznali s pravima i obavezama članova, ali i ciljevima Kluba.

Nakon toga potrebno je pristupiti članu Upravnog odbora, a najbolje direkt predsjedniku kako bi se upoznali s načinom pristupa. Nakon što se zadovolje svi uvjeti Upravni odbor donosi odluku o primanju u članstvo.

Nakon pozitivne odluke o primanju potrebno je još uplatiti članarinu (20€) za tekuću godinu. Osim uplate novi članovi obavezno moraju ispuniti i pristupnicu. 


ORKG pristupnica s GDPR.pdf

Uplatnica

Primjer uplatnice s bar kodom koji se može skenirati je u nastavku. Svakako provjerite da li je kod točno očitan i dopunite IME PREZIME u opis plaćanja ako uplaćujete za nekog drugog.